Ова јадење е оптимизирано за 8 порции. Количината и времето може да треба да бидат различни. Овде можете да најдете повеќе информации за прилагодените големини на порција
Ако количините се зголемат, времето за готвење може да се продолжи, па повторно погледнете. Користете вода и зачини најпрво и додајте повеќе подоцна ако е потребно.
Свинското месо исечете го на помали шницли.
Секоја шницла исчукајте ја со чекан за месо и добро зачинете ја со бибер, сол и MAGGI магијата на вкусот.
Шницлите извалкајте ги во брашно од едната страна. Во загреано тавче сипете масло и ставајте ги шницлите една по една. На секоја шницла ставете еден слој пршута.
Кога месото ќе се запржи свртете го на другата страна како би се запржила пршутата.
Содржината на кесичката MAGGI идеја за Пилешко со 4 видови сирење растворете ја во павлака за готвење и прелијте преку месото.
Динстајте го месото додека да биде готово и додека да омекне.
Кликнавте на врска од трета страна и ќе ја напуштите страницата. Ние немаме контрола над платформите на трети страни и не ја поддржуваме ниту прифаќаме одговорноста за нив, вклучувајќи ја нивната содржина, точност или функција. Вие комуницирате со овие поврзани платформи на ваша сопствена одговорност. Ние не прифаќаме одговорност или обврска за ваквите платформи на трети страни и нивните услови на користење. Прочитајте повеќе во нашите Услови и правила на користење