
Ловечки шницли во бело вино
Ова јадење е оптимизирано за 2 порции. Количината и времето може да треба да бидат различни. Овде можете да најдете повеќе информации за прилагодените големини на порција Тука
Нашите најдобри совети и трикови за прилагодена големина на порција
Ако количините се зголемат, времето за готвење може да се продолжи, па повторно погледнете. Користете вода и зачини најпрво и додајте повеќе подоцна ако е потребно.
Извадете ги состојките
Одберете ги сите состојки
Нутритивни вредности на производот
Упатство
Чекор1
15 МинЧекор2
5 МинЧекор3
5 МинЧекор4
35 Мин
Чекор1 4
Шницлите исчукајте ги, зачинете ги со MAGGI магијата на вкусот, извалкајте ги во брашно и пржете ги на масло.

Чекор2 4
Кога се пржени наредете ги во огноотпорен сад и посипете малку исечкан лук.

Чекор3 4
Остатокот од лукот малку пропржете го, додадете му лажица до две брашно и пржете уште малку. Потоа додадете малку вода и MAGGI идеја за Ловечки шницли.

Чекор4 4
Прелијте ја смесата преку шницлите и печете во рерна 30 минути. Пред крајот прелијте со бело вино и печете уште малку.
Рецептот како PDF
ПреземетеАктивирај врска од трета страна
Кликнавте на врска од трета страна и ќе ја напуштите страницата. Ние немаме контрола над платформите на трети страни и не ја поддржуваме ниту прифаќаме одговорноста за нив, вклучувајќи ја нивната содржина, точност или функција. Вие комуницирате со овие поврзани платформи на ваша сопствена одговорност. Ние не прифаќаме одговорност или обврска за ваквите платформи на трети страни и нивните услови на користење. Прочитајте повеќе во нашите Услови и правила на користење