
Bolognese Chili con Carne
Ова јадење е оптимизирано за 4 порции. Количината и времето може да треба да бидат различни. Овде можете да најдете повеќе информации за прилагодените големини на порција Тука
Нашите најдобри совети и трикови за прилагодена големина на порција
Ако количините се зголемат, времето за готвење може да се продолжи, па повторно погледнете. Користете вода и зачини најпрво и додајте повеќе подоцна ако е потребно.
Извадете ги состојките
Одберете ги сите состојки
Нутритивни вредности на производот
Упатство
Подготовка на месото
5 МинПржење на месото
45 МинГотвење на месото
25 МинПодготовка на сосот
10 МинВриење
10 Мин
Подготовка на месото 5
Исечете го говедското на коцки.

Пржење на месото 5
Пропжете го говедското со кромид, лук и лута пиперка.

Готвење на месото 5
Додадете грав и пченка и продолжете да готвите сѐ заедно.

Подготовка на сосот 5
Изматете MAGGI Идеја за Болоњезе во 300 мл. ладна вода.

Вриење 5
Варете сѐ заедно во следните 10 минути.
Рецептот како PDF
ПреземетеАктивирај врска од трета страна
Кликнавте на врска од трета страна и ќе ја напуштите страницата. Ние немаме контрола над платформите на трети страни и не ја поддржуваме ниту прифаќаме одговорноста за нив, вклучувајќи ја нивната содржина, точност или функција. Вие комуницирате со овие поврзани платформи на ваша сопствена одговорност. Ние не прифаќаме одговорност или обврска за ваквите платформи на трети страни и нивните услови на користење. Прочитајте повеќе во нашите Услови и правила на користење